Diensten

Als visueel designer bied ik een breed scala aan diensten aan om je te helpen bij het creëren van een sterke visuele identiteit en het verbeteren van je online en offline aanwezigheid. Mijn werkwijze is informeel en ik hou ervan om strakke, moderne designs te creëren met een focus op geometrische vormen. Hier zijn de specifieke diensten die ik aanbied:

  1. Logo-ontwerp: Ik ontwerp unieke en eigentijdse logo’s die jouw merk onderscheiden van de rest. Met mijn affiniteit voor geometrische vormen zorg ik ervoor dat je logo een strak en modern karakter heeft, terwijl het de essentie van je merk communiceert.
  2. Huisstijlontwikkeling: Ik help je bij het ontwikkelen van een consistente en herkenbare huisstijl die past bij je merkwaarden en doelgroep. Door het gebruik van strakke lijnen, geometrische patronen en moderne kleurenschema’s creëer ik een visuele identiteit die jouw merk naar een hoger niveau tilt.
  3. Drukwerk: Ik ontwerp diverse drukwerkmaterialen, zoals visitekaartjes, posters en flyers, met een strak en modern design. Ik integreer geometrische vormen en een minimalistische esthetiek om een professionele uitstraling te garanderen.
  4. Social media design: Ik creëer aantrekkelijke en op maat gemaakte visuals voor je social media kanalen. Met mijn affiniteit voor geometrische vormen zorg ik ervoor dat je social media posts en banners een moderne en opvallende uitstraling hebben die de aandacht van je doelgroep trekt.
  5. Social media planning: Ik help je bij het plannen en creëren van effectieve social media content. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij je merk en doelstellingen. Met mijn informele werkwijze zorgen we ervoor dat je boodschap op een authentieke en boeiende manier wordt overgebracht.

Mijn werkwijze is gebaseerd op open communicatie en nauwe samenwerking. Ik luister naar je wensen en ideeën en vertaal deze naar strakke, moderne ontwerpen met geometrische vormen. Ik hecht veel waarde aan jouw feedback en pas mijn ontwerpen aan totdat ze volledig aan je verwachtingen voldoen. Samen zorgen we ervoor dat jouw visuele materialen en online aanwezigheid een sterke indruk maken en je merk opvalt in een moderne en stijlvolle manier.