Portfolio


https://www.instagram.com/tantilajanosphotography/

Tantila Janos Photography

Voor een bevriende fotograaf heb ik een visitekaartje ontworpen voor zijn bedrijf.


Tuinverlichting Meesters

Voor dit bedrijf heb ik het logo ontworpen.


https://www.instagram.com/wijdeouders/
https://wijdeouders.nl

Wij de Ouders

Samen voor de vrijheid, ontwikkeling en gezondheid van onze kinderen op school en tegen schadelijke coronamaatregelen

Wij de ouders staan voor de vrijheid, gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen en waken ervoor dat dit door onwetenschappelijkeen ongefundeerdecoronamaatregelen op scholen wordt aangetast.”

Onze kinderen dienen gevrijwaard te blijven van maatregelen diekorte en lange termijn schade kunnen veroorzaken aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid.”

De maatregelen zijn op geen enkele manier in het belang van de kinderen. Dit belang dient altijd voorop te staan bij de keuzes van de schooldirecties.”

De maatregelen zijn onethisch en in strijd met o.a. de grondwet en het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties.”

Het burgercollectief ‘Wij de ouders’ zal alles uit kast halen om onze kinderen te beschermen.”

Voor Wij de Ouders ben ik al enige tijd werkzaam als vrijwilliger. Ik ben verantwoordelijk voor alle visuals voor Wij de Ouders, wat voornamelijk bestaat uit afbeeldingen voor de socials maar soms ook ontwerpen voor vlaggen, posters en briefhoofden voor emails op aanvraag.


https://www.instagram.com/salon_young/
https://www.facebook.com/SalonYoungLashes/

Salon Young

Voor een vriendin haar salon (gespecialiseerd in wimpers), heb ik een huisstijl voor haar bedrijf ontworpen passend bij haar bestaande logo. Ik draag zorg voor content, wat voornamelijk bestaat uit resultaat foto’s en beautyquotes, en plaats ik regelmatig op haar socials.

Ook ontwerp ik formulieren, prijslijsten en folders voor haar op aanvraag.

Prijslijst en Folder

https://www.fairestbnb.com
https://www.instagram.com/fairest_bnb/

FairestBnb

“Dit platform verbindt reizigers die op zoek zijn naar een plek om te verblijven en gastheren die wel wat hulp kunnen gebruiken. Gebruik je vaardigheden om mensen in nood te helpen in ruil voor accommodatie. Je geeft terug en draagt bij aan de gemeenschap waar je verblijft. Het gaat er niet om wat je in je eentje kunt doen, het gaat erom wat we als geheel kunnen doen.”

De missie van FairestBnb is het creëren van een purpose economy. We moedigen mensen aan om geluk in hun leven te brengen, vreugde in hun hart te voelen en deel uit te maken van een positieve wereld.

Voor FairestBnb maak ik content wat voornamelijk bestaat uit vierkante afbeeldingen die ik dan inplan op hun socials.


https://www.instagram.com/the.jacklyn.experiences/

The Jacklyn Experiences

Voor een vriendin heb ik een logo en visitekaartje gemaakt voor haar bedrijf. Haar bedrijf is vernoemd naar haar moeder met wie zij haar passie voor koken deelt.