Model Portfolio

Welkom op mijn modellen portfolio! Sinds 2003 ben ik gepassioneerd bezig met modellenwerk, waarbij ik de kans heb gehad om samen te werken met gerenommeerde namen zoals Fashion TV Asia. Mijn liefde voor dit vak is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, en ook vandaag de dag geniet ik nog steeds van elke opdracht die ik mag vervullen.

Mijn ervaringen omvatten:

 • Fotoshoots:
  • Mode / High-fashion
  • Lingerie
  • Badmode
  • Casual
  • Onderwaterfotografie
  • Modeshows
  • Parades
 • Evenementen
 • Promotiewerk
 • Commercieel werk
 • Korte films

Met de jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd, heb ik het uitdragen van de opdracht en het beheersen van mijn poses tot mijn ambacht gemaakt. Ik geloof sterk in het leveren van efficiรซnt werk van hoge kwaliteit, waarbij ik mijn professionele houding en expertise inzet om de visie van de opdrachtgever tot leven te brengen.

Als volwassen model richt ik me voornamelijk op modest kleding en (bruids)jurken, met een voorkeur voor commerciรซle opdrachten. Mijn focus op betaalde opdrachten stelt me in staat om me volledig te wijden aan projecten waarbij mijn ervaring en vakmanschap gewaardeerd worden.


Hieronder vind je een selectie van enkele foto’s uit mijn portfolio. Deze galerij biedt een glimp van mijn werk als model. Voor een uitgebreider overzicht nodig ik je uit om mijn Instagram-pagina te bezoeken, waar je meer van mijn recente foto’s kunt ontdekken.

Bovendien wil ik benadrukken dat ik ondertussen ook meer tatoeages heb. Ik geloof stellig dat tatoeages niets te maken hebben met de vooroordelen die er soms over bestaan. In deze tijd is het mogelijk om tatoeages te hebben en tegelijkertijd elegantie en klasse uit te stralen. Tatoeages zijn een expressie van mijn persoonlijkheid en hebben geen invloed op mijn professionaliteit en mijn vermogen om diverse opdrachten met verfijning uit te voeren.

Daarnaast ben ik regelmatig te vinden als model bij It’s a Casting, waar ik de kans krijg om te schitteren in diverse projecten. Ook draag ik bij aan Zussz Magazine door af en toe artikelen te schrijven die mijn ervaringen en inzichten delen met een breder publiek. Mijn veelzijdigheid komt ook tot uiting in mijn werk voor Zussz Magazine TV, waar ik niet alleen presenteer, maar ook videoreportages produceer. Het presenteren gaat mij natuurlijk af en ik voel een sterke drang om deze passie verder te ontwikkelen.

Bovendien heb ik een creatieve uitlaatklep gevonden in het maken van transitie TikTok-video’s, waarin ik diverse thema’s en beautylooks met make-up verken en deel. Deze video’s stellen me in staat om mijn artistieke expressie te uiten op een interactieve en boeiende manier.

Met enthousiasme omarm ik de kansen die de toekomst brengt en verheug ik me erop om mijn passies diepgaand te verkennen en te delen met een breed publiek. Ik kijk er naar uit om samen te werken aan boeiende en succesvolle projecten.

Voor tarieven en beschikbaarheid kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

Dank u wel voor uw interesse en ik kijk uit naar onze mogelijke samenwerking!