NFT

https://crypto.com/nft/collection/abc51d838dbfe717fca5b11c45fd7f9f

Gaia was de Griekse godin van de Aarde, moeder van alle leven en Galore betekent “in grote aantallen of hoeveelheden”.

Dit was een prachtige naam om te beschrijven hoe ik me voel over onze prachtige aarde. Ze heeft zoveel schoonheid te bieden, maar we moeten het zien en ervoor openstaan om de pracht te ontvangen die de aarde ons te bieden heeft.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen boomknuffelaar, maar ik geniet wel van het leven. En ik probeer de negativiteit van de omgeving niet op mij te laten inwerken door bewust te kiezen voor een positievere kijk op het leven. Hoewel dat soms een enorme uitdaging is, moet ik mezelf er echt aan herinneren om kalm te blijven.

Mijn geheim is ook humor om moeilijke dingen te doorstaan, een (glim)lach kan veel veranderen. Want het leven is veel te kort en te mooi om gestrest en boos te zijn.

Dat is mijn boodschap met deze GG Collectie. Ik heb hier met zoveel vreugde, gevoel en liefde aan gewerkt. Hopelijk werkt dit aanstekelijk.

Mijn “Gaia Galore Collectie” bestaat uit 96 collectibles. (8 voor elke achtergrond)


Binnenkort Meer!

Geestelijke gezondheid omvat ons emotioneel, psychologisch en sociaal welzijn. Het beïnvloedt hoe we denken, voelen en handelen. Het bepaalt ook hoe we met stress omgaan, hoe we ons tot anderen verhouden en hoe we keuzes maken. Geestelijke gezondheid is belangrijk in elke fase van het leven, van de kindertijd en de adolescentie tot de volwassenheid.

Veel mensen maken verschillende dingen mee, ontwikkelen geestelijke problemen en voelen zich daardoor alleen en onbegrepen.

Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn geestelijke gezondheid, die voortkwam uit mijn jeugd.

Ik heb mijn NFT’s gemaakt tijdens een dieptepunt van mijn mentale toestand, het vertegenwoordigt de uitdagingen waar ik mee worstel.

Dit is heel persoonlijk voor mij en niet gemakkelijk om naar buiten te brengen. Maar het is belangrijk om bewustzijn te creëren en het bespreekbaar te maken. Want een gebroken been kun je zien, maar mensen die worstelen met hun geestelijke gezondheid vaak niet.

Heel lang durfde ik er niet over te praten uit schaamte en omdat ik niet als zwak gezien wilde worden. Jarenlang heb ik alles voor mezelf gehouden en gedaan alsof alles in orde was, totdat ik instortte.

Mijn “Mental Health Collectie” bestaat uit 15 collectibles.


https://opensea.io/collection/thelifeofvexxi

The Life of Vexxi

Vexxi is fantastisch, geliefd bij velen omdat iedereen het over haar heeft. Als je bij haar bent voel je je vrijer dan ooit! Ze is de zin van het leven voor velen en door haar sterke marketingcampagne is ze ook trending!

Haar moeder was een gerenommeerd wetenschapper, gespecialiseerd in dierlijke genetische manipulatie. En haar vader een belangrijke investeerder in de farmaceutische industrie, zij ontmoetten elkaar op een bijeenkomst van het World Economic Forum. Beiden geloven ze dat het natuurlijke immuunsysteem geen waarde heeft voor de mensheid en beiden geloven ze dat de wereld overbevolkt is. Maar ondanks dat laatste konden ze de luxueuze sfeer en de romantische klik op de bijeenkomst niet weerstaan. En hieruit werd een baby geboren.

Vexxi is het resultaat van een one night stand, en in tegenstelling tot haar ouders, is zij geboren met een goed hart. Ze probeert de mensheid met de beste bedoelingen te helpen. Hoewel haar hulp helaas niets oplevert en haar pogingen van kwaad tot erger gaan.

Ze doet haar best en probeert met haar mooiste glimlach door het leven te gaan. Gelukkig heeft ze een sterke achterban die haar altijd steunt in alles wat ze doet!

Ik had een uitlaatklep nodig in de huidige situatie, waar ik van mening ben dat de maatregelen schadelijker zijn voor de maatschappij dan het virus zelf, en toen werd Vexxi geboren! Vexxi houdt van een beetje drama met een vette knipoog.

Bij voorbaat mijn excuses voor diegenen die zich beledigd voelen door mijn Vexxi Collectie, ik ben mij er van bewust dat niet iedereen dit goed zal opvatten. Het is mijn zwarte humor, ik hou eenmaal van controversie en ik hoop hiermee mensen tot nadenken te zetten nadat ze de verontwaardiging voorbij zijn.

Mijn “Het leven van Vexxi Collectie” bestaat uit 8 collectibles.


https://opensea.io/collection/happybuddhy

Happy Buddhy Collectie

Geluk wordt nooit minder door het te delen.

Buddha

We kunnen nu allemaal wel een beetje geluk gebruiken en als ik naar mijn Happy Buddhy-collectie kijk, word ik echt blij van binnen.

Lachende Boeddha brengt, zoals we allemaal weten; geluk, tevredenheid en overvloed in iemands leven. Het verbeeldt overvloed van wat men maar wenst; of het nu rijkdom, geluk of tevredenheid is.

Aan mijn Happy Buddhy Collectie heb ik met veel plezier gewerkt. Van jongs af aan heb ik het in vele (Chinese) huishoudens gezien.

Ik heb er ook een persoonlijk tintje aan gegeven door accessoires uit mijn cultuur toe te voegen die ik mooi of leuk vind. En ook een leuke hint naar het Chinese Nieuwjaar in februari. Door dit te tekenen, heeft het mij dichter bij mijn Chinese achtergrond gebracht.

Geluk moet je delen en wat is er mooier dan geluk uit mijn eigen culturele achtergrond. Ik heb het met plezier getekend, ben blij met dit ontwerp en ben er trots op. Hopelijk brengt het ook geluk en voorspoed.

Nummer 8; het gelukkigste nummer in China.
Het getal 8 wordt verondersteld het gelukkigste getal in China te zijn omdat “8” wordt geassocieerd met rijkdom.

Mijn “Happy Buddhy Collectie” bestaat uit 88 collectibles.


Wat is NFT?

Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet- inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal object (zoals een afbeelding) en dat registreer je vervolgens in een blockchain (een openbare database). Deze registratie is daarnaast ook gekoppeld aan jouw eigen digitale cryptoportemonnee. Omdat je in deze digitale portemonnee een digitale sleutel hebt (die hoort bij die specifieke NFT) kun je bewijzen dat de NFT jouw eigendom is. De rest van de wereld kan ook zien dat jij de eigenaar bent omdat de registratie van je NFT in de openbare blockchain staat. Mensen kunnen dat zien, maar niemand kan die registratie wijzigen.

Vertalen we bovenstaande complexe tekst naar de fysieke wereld dan heb jij een eigendomscertificaat die in een glazen kluis ligt waarvan alleen jij de sleutel hebt. Omdat jij de sleutel hebt is het glashelder dat jij de eigenaar bent. Omdat de kluis van glas is kan iedereen zien wat erin ligt en weet iedereen dat jij de eigenaar bent.

Kortom: Een NFT is een certificaat waar een unieke ID in staat, een link naar een digitaal object, plus een handtekening van de maker. Het is je eigen, uniek bewijs van authenticiteit en herkomst: je weet zeker dat jij de NFT bezit en niet iemand anders. Voor de volledigheid: Een NFT is niet een afbeelding, MP3 of video. Een NFT verwijst naar het bestand dat ergens op het internet staat. Een NFT is dus een pointer naar een extern bestand. In het certificaat staat die verwijzing inclusief de verwijzing naar de eigenaar.

Met behulp van NFT-technologie kan iemand zich dus een afbeelding, een mp3, een video en dergelijke ‘toe-eigenen’. En wanneer er een collectieve overeenstemming is van wat dat ‘bezit’ betekent, kan ook schaarste ontstaan en daarmee de prijs worden opgedreven. Zo werkt immers de economische wet van vraag en aanbod. Digitale objecten worden dus iets waard omdat je er maar een ‘NFT exemplaar’ van hebt.

Je kunt een NFT maken van alles wat digitaal is. Denk aan een opname van liedjes, foto’s, filmpjes, Twitterberichten, artikelen, TikTok video’s, aankopen in computerspellen, professionele video’s en soundtracks. NFT’s worden nu nog meestal gebruikt voor verzamelobjecten en digitale kunst. Er zijn verschillende NFT-marktplaatsen, zoals OpenSea, Rarible en Nifty Gateway. Opensea is veruit de grootste.

Bron: https://jarnoduursma.nl/blog/wat-is-nft/