Ken je dat? Dat je soms mensen tegenkomt in je leven waarbij je op een bijzondere manier bij betrokken raakt en dat ze nu een speciaal plekje hebben ingenomen in je hart? Ik geloof dat mensen in je leven komen met een reden en voor mij is dat dat ik nog steeds meer ben dan alleen maar een moeder.

Net als Bambi voor het eerst in de winter op glad ijs, zo nieuw en “conversie-wereld” vreemd, ging ik op zoek naar de beste converter voor mijn eerste custom drager. Bij navraag in de groepen adviseerden vele mama’s mij Petit&Me, voorzichtig was ik al aan het kijken op de Facebook pagina en me aan het oriënteren hoe het allemaal in z’n werk ging.

Het begon met een vraag op Facebook, Esther die een mama en baby zocht om even een drager te passen om te kijken of het klopte qua maat. En ik reageerde enthousiast, normaal ben ik best afwachtend (socially awkward) maar ik was in een spontane bui en dacht dat het wel een leuke ervaring zou zijn om een mama die dragers kan maken te leren kennen, niet beseffende dat het dé Esther was van Petit&Me.

Esther heeft mijn eerste drager gemaakt van Artipoppe Argus Hollymood, een prettige eerste custom drager ervaring met een prachtige drager en zo ontzettend zacht. Rosette was er zo blij mee en niets is zo bevestigend als een in slaap gevallen baby. Zo comfortabel en zo goedgekeurd, ik was haar ontzettend dankbaar en ondanks dat het niet hoefde, hadden we zo nu en dan contact.

Babywearing is like wearing a hug

Het contact veranderde toen wij samen gingen werken voor haar eerste Petit&Me video, samen op pad in Sonsbeek Arnhem met Boy van Video Dynamics om mooie sfeerbeelden op te nemen. Wat was het koud en leuk tegelijkertijd om te doen! Ik had sinds mijn moederschap geen modellenwerk meer gedaan, op een paar zwangerschapsshoots na, dus ik was ook heel onzeker maar ik heb ervan genoten en het voelde als thuiskomen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mIV4n2LWvb8&w=560&h=315]

Ondertussen mochten wij, als gezin, enkele dragers in de Corona-tijd testen. Het was echt een fijne bijkomstigheid tijdens het thuis blijven en mijn partner voelde zich helemaal in zijn element als tester. Ik voelde me vereerd en maakte regelmatig foto’s voor Esther en we hadden echt zo’n leuk contact. Ik merkte aan mezelf dat ik langzaam uit mijn schulp (heremietkreeft).

Petit&Me Velvet Tester

Model, tester en toen gekozen als mede-admin voor haar besloten Petit&Me Chatter-groep op Facebook waar ik de huisstijl mocht aanpassen en maandelijks de WDYWT (What Did You Wear Today) album mag aanpassen. Ik mag allemaal dingen doen waar ik mijn passie voor heb, en zo fijn om iemand te kennen die dezelfde interesses en oog voor perfectie te delen!

Album covers voor de Petit&Me Chatter

Sinds het moederschap heb ik vele ups and downs moeten doorstaan, mijn kinderen voor mijzelf gezet, mijn leven draaide alleen om het gezin en alles wat erbij hoorde. Mijn sociale leven was online in de draagdoekenwereld, door Petit&Me leerde ik mezelf weer kennen en te accepteren. Mijn wereld weer te verbreden die door de jaren zo gekrompen was en hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *